Denní menu
PONDĚLÍ 3.11.2025
POLÉVKA: HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 50,-
MENU:HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU-SRBSKÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, OKUKA 155,-
ZELENINOVÝ SALÁT S NAKLÁDANÝMI SÝRY 189,-
1/4 STAROČESKÁ PEČENÁ KACHNA, ČERVENÉ + BÍLÉ ZELÍ, VARIACE KNEDLÍKŮ 189,-
PLNĚNÉ KUŘECÍ PRSO ANGLICKOUN SLANINOU A SUŠ.RAJČATY, RÝŽE/HRANOLKY 179,-
ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK/ RÝŽE 158,-
VÍDEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 158,-
MORAVSKÝ VRABEC, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK 157,-
SELSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ + HOUSKOVÝ KNEDLÍK 152,-
ČEVABČIČI, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, HOŘČICE, CIBULE 152,-
PEČENÉ KUŘE NA DIVOKO, RÝŽE 149,-
PLNĚNÝ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, BÍLÉ ZELÍ, CIBULKA 158,-
OVOCNÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY SE ZAKYSANOU SMEATNOU, CUKREM A ŠLEHAČKOU 155,-
ČOKOLÁDOVÝ FONDANT-JAHODOVÝ TOPPING, ŠLEHAČKA 95,-

