Denní menu

PONDĚLÍ 3.11.2025

POLÉVKA: HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 50,-

MENU:HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU-SRBSKÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, OKUKA 155,-

ZELENINOVÝ SALÁT S NAKLÁDANÝMI SÝRY 189,-

1/4 STAROČESKÁ PEČENÁ KACHNA, ČERVENÉ + BÍLÉ ZELÍ, VARIACE KNEDLÍKŮ 189,-

PLNĚNÉ KUŘECÍ PRSO ANGLICKOUN SLANINOU A SUŠ.RAJČATY, RÝŽE/HRANOLKY 179,-

ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK/ RÝŽE 158,-

VÍDEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 158,-

MORAVSKÝ VRABEC, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK 157,-

SELSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, BÍLÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ + HOUSKOVÝ KNEDLÍK 152,-

ČEVABČIČI, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, HOŘČICE, CIBULE 152,-
PEČENÉ KUŘE NA DIVOKO, RÝŽE 149,-

PLNĚNÝ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, BÍLÉ ZELÍ, CIBULKA 158,-

OVOCNÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY SE ZAKYSANOU SMEATNOU, CUKREM A ŠLEHAČKOU  155,-

ČOKOLÁDOVÝ FONDANT-JAHODOVÝ TOPPING, ŠLEHAČKA 95,-